Regeringens Natopolitik kan leda till krig

Många kloka ord här mot det ödesdigra elitprojektet att föra in Sverige i krigsalliansen Nato utan någon som helst förankring hos svenska folket.

Kulturbilder

Genom att ansluta Sverige till Nato går vi i praktiken in i en tid av krigsförberedelser. Politikerna i riksdagen tvingar in Sverige i Nato helt utan att sakligt debattera vilka konsekvenserna blir och varför vi ska gå in i Nato. Just nu förbereder sig den nya regeringen och Sverigedemokraterna för att med alla till buds stående medel få in Sverige i Nato utan att ens vilja folkomrösta om ett sådant medlemskap. Partierna vill alltså tvinga svenska folket att se sitt land förlora den alliansfrihet vi har haft i 200 år som har gynnat oss väl. De vill också tvinga oss att bli dominerade av en krigsallians som bidrar till att öka spänningarna i vårt närområde.

När vi väl blir medlemmar kommer vi att få kärnvapen på svensk mark och svenskar kan bli kanonmat för Natos olika krigsoperationer i världen när Nato vill lägga under sig fler territorier som de kan…

Visa originalinlägg 1 001 fler ord

Lämna en kommentar

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: